OVER 1,500 FIVE-STAR REVIEWS FROM OUR CLIENTS

Leading Law Firm Providing Best Service

OVER 1,500 FIVE-STAR REVIEWS FROM OUR CLIENTS

Inclusive Approach To Win And Fully Funded Litigation

Book Your

Appointment

Get Free

Expert Consulting

Talk To Our

Experience Attorney

partner_logo
partner_logo
partner_logo
partner_logo
partner_logo
partner_logo
partner_logo
partner_logo
partner_logo
images
images
Defining Success Together

99% Winning Guarantee Law Firm

HOW WE WORK

We’re Not Just Lawyers, We’re Advocates For Justice And Right

 • 1

  Consultation

  Lpsum dolor sit amet enrolled, consectetur adipiscing elit.

 • 2

  Send Your Documents

  Lpsum dolor sit amet enrolled, consectetur adipiscing elit.

 • 3

  Assignment Process

  Lpsum dolor sit amet enrolled, consectetur adipiscing elit.

 • 4

  Final Documents

  Lpsum dolor sit amet enrolled, consectetur adipiscing elit.

OUR PRACTICE AREAS

We Provide Professional Attorney And Lawyers Services

View All Services

Prokurimi Publik

Pasi që prokurimi publik po bëhet gjithnjë e më i shpeshtë me procedurat formale të prokurimit, subjektet e përfshira në këto procedura janë të detyruara të veprojnë me shumë kujdes kur planifikojnë veprimet e tyre nga aspekti ligjor. Ne i këshillojmë një numër të konsiderueshëm të klientëve në sektorin publik dhe privat në çështje të […]

Të drejtat e Pronësisë Intelektuale

Mbrojtja e të drejtave të pronësisë intelektuale, shfrytëzimi i tyre komercial dhe pohimi i të drejtave të pronësisë intelektuale në rast se ato cenohen, janë çështje të një rëndësie themelore në shoqërinë e sotme të informacionit. Avokatia Juridica L.L.C. është e shquar në këshillimin e çështjeve që kanë të bëjnë me të drejtat e pronësisë […]

Përfaqësimi gjyqësor

Varësisht se a jeni duke kërkuar përfaqësim gjyqësor për lëminë penale, civile apo komerciale, ne synojmë të arrijmë zgjidhjen më të mirë që ju përshtatet interesit tuaj. Avokatia Juridica L.L.C. ka qasje konstruktive dhe jemi të vetëdijshëm për koston e përcjelljes dhe mbrojtjes së një veprimi në gjykata. Ne mundohemi të evitojmë seancat gjyqësore, kur […]

Media dhe Informacioni

Zhvillimi i shpejtë i ligjit mbi mediat rezulton me indikacione se legjislacioni i tanishëm nuk i përmbushmë kërkesat ekzistuese. Pasiguria juridike, veçanërisht për kompanitë mediale, mund të shkaktojnë probleme që kërkojnë këshilla juridike në raste individuale. Përvoja e punës se suksesshme te Avokatisë Juridica L.L.C në këtë fushë, bën që ne të jemi të parët […]

4065+

Projects Done

1056+

Happy clients

107+

Expert Attorneys

1850+

Case Closed
ABOUT EDMOLD

Over 1,500 Five Star Reviews From Our Clients & Our Community

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque. Aenean nunc nisi, vel dictum. Pulvinar orci feugiat arcu purus facilisi. Eu, dictum suspendisse magna quam elementum, faucibus tellus lacus.

Consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque. Aenean nunc nisi, vel dictum. Pulvinar orci feugiat arcu.

Trade Solutions

Lpsum dolor sit consectetur adipiscing elit amit.

Largest Law Firm

Lpsum dolor sit consectetur adipiscing elit amit.

Learn More
images
EXPERIENCE FOR WIN

Preserving Relationships Are The Basis Of Success

January 1986

Lpsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

success_logo
April 2002

Lpsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

success_logo
June 2021

Lpsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

success_logo
success_logo March 1997

Lpsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

success_logo January 2015

Lpsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

RECENT CASE STUDY

We Are Experts In All Types Of Law Services For Last 40 Years

General Services

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Personal Case

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Accident Case

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Criminal Issue

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Accident Case

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

General Services

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Business Case

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

General Services

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Personal Case

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Business Case

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Criminal Issue

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

General Services

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Personal Case

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Accident Case

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Business Case

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

Criminal Issue

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Diam lectus purus ultricies neque.

CLIENTS REVIEW

What Our Clients Say’s About Our Practice Areas

“Im so happy with the team at Edmold Law Firm! The entire staff is so welcoming, professional and are all outstanding advocates. I’m especially grateful for my handling attorney and their services. “

client_img

Thomas Adison

CEO Of The Company

“Im so happy with the team at Edmold Law Firm! The entire staff is so welcoming, professional and are all outstanding advocates. I’m especially grateful for my handling attorney and their services. “

client_img

Juhin Alisa

Founder

“Im so happy with the team at Edmold Law Firm! The entire staff is so welcoming, professional and are all outstanding advocates. I’m especially grateful for my handling attorney and their services. “

client_img

Thebej Adison

CEO Of The Company

“Im so happy with the team at Edmold Law Firm! The entire staff is so welcoming, professional and are all outstanding advocates. I’m especially grateful for my handling attorney and their services. “

client_img

Cengis Dewla

Manager

Get A Free Consulting!

  EXPERIENCE TEAM

  We Are Top Lawyers With 40 Years Of Experience

  team_img
  Company Law

  Bentham Thomas

  team_img
  Family law

  Albart Rojar

  team_img
  Accident Law

  Rishi Mandel