Happy To Discuss About Your Requirement? Get a Quote

images

Krimi financiar dhe bankar

practice_service

Avokatia Juridica L.L.C ka reputacion të lartë në mbrojtjen e individëve dhe klientëve të korporatave që përballen me akuza për mashtrime financiare dhe krime bankare.

Ne punojmë për individët dhe klientët e korporatave që janë të përfshirë në hetime për akuza për mashtrim, korrupsion, evazion fiskal, shpërlarje parash dhe vepra tjera penale sipas ligjit në fuqi.

Ne kemi krijuar një reputacion të mirë viteve të fundit në mbrojtjen dhe këshillimin e gazetarëve dhe personave medial, që përballen me akuza të ngritura në lidhje me aktivitetin e tyre profesional dhe zbulimin e burimeve të tyre.